
درست روز بعد و خرابی این خانه در زمان بنی صدر بود و چون می گفتند بنی صدر از خانواده بهائی است وایشان بخاطر اینکه نشان بدهد با بهائیان نیست همکاری نزدیک در این مورد با طالقانی داشت .بنی صدر هم طولی نکشید که به تیر غیب گرفتار شد و آیت الله دست غیب که خانه را شخصا خراب کرد. طولی نکشید که به قول مریدانش صد پاره شد سرانجام در روز جمعه 20 آذر 1360، آيت الله سيد عبدالحسين دستغيب، در حالي كه عازم نمازجمعه شيراز بود، در يكي از كوچه ها با انفجار بمبي توسط منافقين به شهادت رسيد.

وي با بيان اين كه از صبح همان روز احساس عجيبي داشتم؛ مي افزايد: كوچه را با سرعت طي كردم؛ همان كوچه اي كه آقا در آن به مشكلا ت مردم رسيدگي مي كرد و حاضر نبود آن كوچه را با بهترين خيابان هاي شمال شهر عوض كند. در همين فكر بودم كه صداي انفجار مرا ميخكوب كرد.
صحرايي اضافه كرد: ناگهان كوچه پر از گرد و غبار شد و اجساد تكه تكه شده بود و آقا با شال سبز و دست قطع شده؛ راحت خوابيده بودند و هنوز اجساد بعضي از ياران آقا گرم بود.
هرچند نام دستغيب با شهادت اين مرد الهي جاودانه شد ولي آثاري كه از اين استاد اخلاق به جا مانده؛ ياد او را بيشتر در دل ها زنده نگه مي دارد.
آیة الله بهاء الدین محلاتی در پی عارضه قلبی در اسفند ۱۳۵۹ ش. به یکی از بیمارستانهای شیراز منتقل شد و به دلیل عدم امکانات کافی برای معالجه ایشان، به دستور حضرت امام خمینی هواپیمایی اختصاصی جهت انتقال وی به بیمارستان قلب تهران فرستاده شد و مدت سه ماه در تهران تحت معالجه بود. تلاش پزشکان مؤثر واقع نشد سپس به شیراز مراجعت کرده و سرانجام در سوم مرداد ماه ۱۳۶۰ ش. در سن ۸۴ سالگی فوت نمود.
شاعران و سرایندگان نامدار فارس در رثای مرحوم محلاتی اشعاری سرودهاند که به برخی اشاره میشود:
به عالم میشود همچون بهاءالدین کجا پیدا • • • که روشن از وجود او بود حکم خدا پیدا
به امر حق محلاتی برفت از عالم فانی • • • از این رفتن برای عالمی شد ناروا پیدا
ز مرگ جانگداز آیة الله محلاتی • • • به جز صبر و شکیبایی نمیباشد دوا پیدا
چرا بهائیان اعتقاد دارند باب همان امام زمان شیعیان است؟

سال ظهور(بعثت)
خداوند در قرآن شريف مي فرمايد: «أَقِمِ الصَّلاَةَ لِدُلُوكِ الشَّمْسِ إِلَى غَسَقِ اللَّيْلِ وَقرآن الْفَجْرِ إِنَّ قرآن الْفَجْرِ كَانَ مَشْهُودًا»[i] يعني نماز را از زوال آفتاب تا نهايت تاريكى شب برپادار و [نيز] نماز صبح را، زيرا نماز صبح همواره [مقرون با] حضور [فرشتگان] است. در اين آيه، لغت «غسق» به حروف ابجد معادل عدد 1260 است که برابر سال ظهور حضرت باب است، ولي علما اين آيه را به معني ظاهري برپا داشتن نماز و زمان آن در نظر گرفته اند، در صورتي که اصلا اين سوره راجع به طرح احکام نيست زيرا در آيه قبل از آن بيان شده که سنت خداوند ارسال رسل است و اين سنت تغيير ناپذير است. در اين صورت معني ظاهري اين آيه با آيه قبل، بدون ارتباط است . پس مفهوم اصلي اين آيه ، عمر ديانت اسلام است، يعني طلوع فجر اسلام تا غروب آن که يراير سال 1260 است .
ابن عربي از قول حضرت علي مي نويسد : «در سال غرس (1260) شجره ي هدايت الهي در زمين کاشته خواهد شد.»[ii] همچنين او و شيخ احمد احسايي (پيش از ايمان) از قول امام صادق ذکر کرده اند که: «و في سنه الستين ، يظهر امره و يئلو ذکره» يعني در سال 60 (به تصريح ابن عربي، سال 1260 ) ظهور الهي ظاهر ميشود و ذکر او مرتفع مي گردد.
مکان تولد
در يکي از کتب معتبر تفسيري، در خصوص مهدي در تفسير يک حديث چنين آمده که : «ولد في الفرس»[iii] يعني امام زمان در فارس متولد مي شودکه اشاره به شيرازي بودن حضرت باب دارد. حضرت محمد نيز در توضيح قيامت مي فرمايند : «دانش اگر در ثريا هم باشد ، مرداني از سرزمين فارس بر آن دست خواهند يافت.» (ترجمه)
محل شهادت
در حديث است که «لابد ما راست از آذربايجان، خبر وحشتناکي که هيچ کس تاب تحمل آن نتواند.»[iv] که اشاره به محل شهادت حضرت اعلي، تبريز دارد.
نزول شريعت جديد و توصيف دشمنان
در يکي ازکتب مشهور تفسيري آمده است که : «يظهر من بني هاشن صبي ذو الکتابٍ و احکام ٍ جديد . الي ان قالَ و اکثرُ اعدائه العلما»[v] يعني جواني از بني هاشم مردم را به احکام جديد فرا مي خواند و اکثر دشمنانش علما هستند.
[i] . سوره الاسرا – آيه 78
[ii]. فتوحات مکيه
[iii]. دار المنظم
[iv]. بحار الانوار
[v]. عوالم