شریفه مهاجر جاسبی پس از چند سال زندگی و انجام خدمات شایگانی در فلوریدا، چند ماه آخر حیات را در بلژیک گذراند و در پنجم فوریه سال 2012 در سن 85 سالگی درگذشت .
محفل روحانی ملی بهائیان ایالات متحده در بخشی از نامه ادای احترام خطاب به ایشان میفرمایند ، "ایشان سال های بسیاری از حیات خود را صرف خدمات خالصانه و متواضعانه به امرالله نمودند، چه زمانی که در میهن خود متحمل آزار و محدودیتهای بسیار بود و چه دههها خدمات تاثیر گذاری که در بسیاری از مناطق مهاجرتی بین المللی خود داشت اند ، یادش گرامی باد. "
شریفه مهاجر با وجود رسم و رسوم متعصبانه آن زمان ایران، شجاعانه اقدام به پذیرش و ترویج دیانت جدید نمود." یکی از بستگان او میگوید: "وحدت عالم انسانی عمیقا در باور او ریشه داشت و به همین دلیل در ازدواج فرزندان خود با مردم فرهنگ های مختلف از جمله فارسی، چینی، آمریکایی، بلژیکی و هندی رضایت کامل داشته و موافقت کرده است. او همسران فرزندانش را به عنوان فرزندان خود میدانست."
شریفه مهاجر در خواندن به زبان عربی تسلط داشت، فارغ التحصیل موسسه فنی هنری در تهران بود و در شاعری و نویسندگی بسیار توانا بود.
فشار و آزار و اذیت بهاییان او و خانواده اش را به ستوه آورده بود. زمانی که انقلاب اسلامی آغاز شد، همراه با مهاجری ها، برنامه بازدید از خانواده در خارج از کشور را داشتند، ولی تصمیم به لغو برنامه خود گرفته و برای انجام مهاجرت محلی به ایران بازگشتند.
شور و شوق شریفه در یادگیری، عاملی برای فراگیری زبان چینی و فرانسوی شد و زمانی که به همراه شوهر به تایوان و بلژیک نقل مکان کردند در این دو زبان تبحر لازم را یافت. (او بعدها هنگامی که در ایالات متحده زندگی می کرد به فراگیری زبان انگلیسی پرداخت).
در بلژیک او اقدام به تعلیم و آموزش هنر و خیاطی به دیگران نمود، و این کسب و کار به او اجازه داد تا با افراد با نفوذ بسیاری در تماس باشد.
شریفه مهاجر در هر جایی که زندگی میکرد مشتاق تبلیغ و خدمت امرالله بود، خانوادهاش در این باره از او نقل میکنند "شریفه عاشق و مشوق عموم مردم بود و هر کسی را که میدید با عشق، وحدت، عزت و فروتنی خاص خودش با او رفتار مینمود."
پس از درگذشت شوهرش، شریفه به آمریکا نقل مکان کرد تا نزدیک خانواده خود باشد اول به ردموند(Redmond)، واشنگتن(Washington) و سپس به پالمتو بای(Palmetto Bay)، فلوریدا(Florida) رفت. در اواخر عمر او گاهی اوقات با مجله پیام بهائی که یک مجله ماهیانه به زبان فارسی در فرانسه میباشد همکاری مینمود، وی تحقیق خود، درباره تاریخچه دیانت بهایی در جاسب را با مرکز جهانی بهائی به اشتراک گذاشته است.
از خاندان شریفه خانم یک برادر در آلمان، پنج فرزند، نه نوه و یک نتیجه در نقاط مختلف جهان زندگی میکنند، که همگی در ظل عنایت الهی مشغول به خدمت و فعالیت میباشند.