در جوانی مقیم طهران شد و با اشتغال در مؤسّسه بیمارستان میثاقیه و بروز لیاقت و درایت در انجام وظائف و مسئولیتهای محوّله مورد اعتماد و احترام بنیانگذار آن مؤسّسه جناب میثاقیه قرار گرفت. بعد از ازدواج، با نورانیّه خانم همسر همدم و همراهش راهی مهاجرت شدند و با خانواده در سال 1954 در نقطه مهاجرتی لاهیجان مستقر گشتند.
است، با امر آشنا نمودند. در سال 1965 در منطقه مهاجرتی یوسف آباد مستقر شد. در سال 1978 به عضویت هیأت معاونت حضرات ایادی امرالله برگزیده مفتخر گردید. از آن پس بیشتر وقت خود را صرف خدمات امری نمود.
در سال 1980 در بحبوحه سالهای اوّل انقلاب به دنبال ابتلای ناگهانی به بیماری خطرناک در حالی که امیدی به حیات نداشت برای معالجه به کشور آلمان رفت و پس از درمان با همسر عازم لوکزامبورگ محل اقامت دخترشان گردیدند. در طول متجاوز از 25 سال اقامت در لوکزامبورگ همواره دوستان را از فیض حضور خود مستفیض مینمود. زندگی جسمانی ایشان در این جهان در روز یازدهم اگست 2005 پایان گرفت... از ایشان همسر ارجمندشان با سه فرزند و خیل نوادگان عزیز و گرانقدر بجای مانده که همگی در پرتو امر الهی در اطراف عالم به خدمت موفق و به انتساب به ایشان مفتخرند. بیت العدل اعظم الهی ضمن پیام تسلیت آمیز به بازماندگان جناب نورالله فردوسی از خدمات و اقدامات خستگی ناپذیرشان در پیشبرد امر حضرت یزدان یاد و تجلیل نمودهاند.
(خانوادههای: فردوسی، بشیری و طلوعی)
---
ماخذ: پیام بهایی شماره 315